intelligens kereső

Üdvözöljük a Bridzs-barátok Klubja Egyesület (BBKE) honlapján!

Örülünk, hogy megtalálta honlapunkat!

Kiknek érdemes látogatni honlapunkat?

Akik még csak ismerkednek a bridzzsel. Akik hallották, hogy mennyire élvezetes játék a bridzs vagy egyszerűen csak kíváncsiak, hogy a filmekben miért bridzseznek.

Akik már megismerték a játékot és szeretnének kicsit többet megtudni a játékról. Szeretnének továbblépni, hogy többet megtudjanak a játékról, illetve szeretnék tudásukat másokkal összemérni.

Akik rendszeres játéklehetőséget keresnek, akár társasági, akár versenyszerű formában. 
Akik rendszeres versenylehetőséget keresnek.

Egyesületünk célja, hogy a bridzs szervezett keretek közötti művelését elősegítése társasági és versenyszerű formában is. A bridzs népszerűsítésével és terjesztésével hozzájárulunk a szabadidő kulturált eltöltéséhez.
Ennek érdekében heti rendszerességgel játéklehetőséget biztosítunk (nem csak tagjainak) minden bridzs-barátnak. A többi hazai bridzs-klubról is információt adunk. Tanfolyamok szervezésével és bridzskönyvek kiadásával elősegítjük a bridzs elterjedését és népszerűsítését.

Bridzs-barátok Klubja Egyesület

 

Programjaink részletesen:

Játéklehetőség: heti két alkalommal, hétfőn és szerdán páros versenyt rendezünk 17.45-től.

Új helyszín: XI. ker. Mérnök u. 40.
Megközelíthető: villamossal (18. 41. 47. és 48.), a Fehérvári út - Etele út kereszteződéstől
autóbusszal (7.), a Bikás parktól
metróval (4-es új metró), a Bikás parktól
gépkocsival, a Fehérvári út felől egyirányú a Mérnök u.

gmap

 

 Itt megtekinthető részletes térképen...

 

 

 

Szimultán verseny: minden évben országos szimultán versenyt rendezünk a bridzsklubok között. Minden klubban ugyanazokat a leosztásokat játsszák, majd az egészet egy versenyként értékeljük ki. A leosztásokról elemzést készítünk, amit egy kis füzetben minden résztvevő megkap. Legutóbbi versenyünkön 233 pár indult. 

Bridzsoktatás: Az oktatáshoz megfelelő segédeszközként könyveket adunk ki. A könyvek alkalmasak a bridzs egyes területeinek alaposabb megismerésére.