intelligens kereső

Bridzsverseny otthon I - V. (2010-14.)

 

Bridzsverseny otthon I. (Bridzsnaptár 2010.)

bridzsverseny1 

 

A bridzsnaptár egyúttal egy bridzsverseny is. Párosversenyt vehet részt.

A 2009-es év nagyobb páros versenyeiről válogattunk leosztásokat. Versenyszerűen lejátszhatók a leosztások (akár otthon is), melyekről rövid elemzést találhat a könyvben. Az eredmény egyből a lejátszás után megtudható.

Végállás

A partner mellényúl

 

Bridzsverseny otthon II. (Bridzsnaptár 2011.)

Ebben az évben is párosversenyen vehetnek részt. Minden leosztás után rövid elemzést találhatnek és megnézhetik milyen eredményt értek volna el a versenyen.

Dob-lopot soha?!

A felesleges király

 

 

Bridzsverseny otthon III. (Bridzsnaptár 2012.)

A bridzsverseny otthon III. kötete egy csapatversenyt mutat be. Négy mérkőzést lehet nyomon követni, hogyan alakul a licit és a játék a két teremben. Versenyszerűen végig lehet játszani a mérkőzéseket, a várható eredményt megadjuk, így akár egy asztalon is versenyszerű körülmények között lehet élvezni a játékot.

Amit nem lehet elrontani!

Mi a legjobb esély?

 

 

Bridzsverseny otthon IV. (Bridzsnaptár 2013.)

A 2013-as naptár a bridzsverseny otthon IV. kötete. Az idén kieséses (KO) csapatversenyen vehet részt az olvasó. Az idei Bridzsolimpiát a magyar senior csapat nyerte meg. A selejtezők után négy kieséses mérkőzésen is győzniük kellett a győzelemhez. A könyvben is szerepel pár leosztás erről a versenyről.

Szerencse vs. tudás I., 0:0.

Szerencse vs. tudás II., 0:1.

 

 

Bridzsverseny otthon V. (Bridzsnaptár 2014.)

A 2014-as naptár a bridzsverseny otthon V. kötete. Az idén Board-a-Match csapatversenyen játszhat. A verseny sajátossága, hogy minden egyes leosztás egy külön mérkőzés, a lényeg, hogy lehetőleg minden leosztásban legalább tíz ponttal jobb eredményt érjünk el az ellenfélnél.

A rosszul ülő királyok

Vesztőre vesztőt, de melyiket